miércoles, 29 de abril de 2015

COLLITA DE SANT JORDI 2015


BLITZ- DAVID TRUEBA: El llibre que tenia més clar que compraria i que al final gairebé oblido. Conseqüències de voltar per carrers atapeïts de gent i entrar en llibreries a petar. En David Trueba s'ha anat convertint en aquell amic que no et falla mai: et fa riure, et sorpren i sempre, sempre t'emociona. Seguidor confés de l'autor.

PUTA PASTA- EMILI BAYO: He d'afirmar que sóc més de poble que un John Deere d'aquells verds amb enormes rodes grogues però quan un autor de la teva ciutat, de qui has llegit varis llibres i sempre t'han agradat, es passa a la Novel.la Negra i a sobre guanya premis, és obligat comprar-lo. A més el títol és genial i sempre agrada que hi hagin escenaris reconeixibles.

PIERRE LEMAITRE- NOS VEMOS ALLA ARRIBA. El Goncourt sempre és una bona referència i més després d'haver llegit una altra obra d'aquest escriptor -Alex-. Comprat amb un any de retard gràcies a una confusió fonètica amb el nom de la que encara me n'enfoto (eh, little sister?).

THE SMITHS- MÚSICA, POLÍTICA Y DESEO. VVAA. 2 llibres dels Smiths en menys d'un any? Què diran els Cure que són el meu grup de tota la vida? Pinta interessant veure com uns quants els hi tiren floretes i jo faré de hater dient allò de: exageracions, tampoc eren per a tant... Adoro els Smiths, clar que sí, però no soporto tanta tonteria (en general i en particular), espero que algun dels ponents em sorprengui per a bé. Encert total com a regal.

LA PENITÈNCIA DE L'ALFIL- RAFA MELERO: Petita llicència ja que la veritat és que el vaig comprar a la presentació del llibre a Lleida ja fa uns quants dies. Moltes ganes de llegir la continuació de les desventures d'en Xavi Masip i de comprovar l'increment de repercussió de l'obra d'en Rafa Melero.

Recordeu-me que per Sant Jordi no es pot sortir per carrer a les 7 de la tarda.

 

4 comentarios:

  1. Esperaré con impaciencia tu reseña de 'Blitz'. De momento he leído comentarios elogiosos pero sin pasarse y también alguno muy negativo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pronto caerá Mr. Gon. Estoy como tu, en general he visto poco entusiasmo e incluso alguna pulla.

      Saludos.

      Eliminar
  2. Blitz no me ha emocionado. La penitencia del alfil si que me ha gustado, Nos vemos allá arriba está muy bien...
    Me gustan tus compras
    Besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Todo un elogio viniendo de tu parte. Gracias por el comentario.

      Besos.

      Eliminar