sábado, 3 de mayo de 2014

Collita de Sant Jordi 2014


 Tot té una explicació:

INFERNO - AUGUST STRINDBERG: Quan un amic que coneix més autors i literatura te'l regala, l'acceptes encantat. Segurament  no entendré res però me'l llegiré, com a bon cabessudo.

LA IRA DEL FÉNIX- RAFA MELERO: Quan coneixes a algú de fa 25 o 30 anys i, de sobte, te n'assabentes que és escriptor -i de novel.la negra-, saps que l'has de llegir i ho has de fer aviat.

LA TRISTEZA DEL SAMURAI- VÍCTOR DEL ÁRBOL: Després de llegir una meravella absoluta com Respirar por la Herida, no et queda més remei que aconseguir tota l'obra de l'autor. Si fa dies que busques aquest llibre sense trobar-lo i, casualment, el veus el Dia de Sant Jordi aprofites l'oportunitat.

ABIERTO TODA LA NOCHE - DAVID TRUEBA: Trobar un llibre del magnífic David Trueba a 2 euros és un reclam a crits. Que ja n'hagis agafat 3-4 no importa. Que sigui per una bona causa i que la estratègia de màrketing dels venedors sigui zero també ajuda.

CÉSAR PÉREZ GELLIDA - CONSUMMATUM EST: El primera llibre de la trilogia -Memento Mori- em va impressionar i amb aquest acaba la trilogia. El llibre promet hores de gaudi mentre es ressegueixen els rastres de les cançons de Love of Lesbian. Si a més, la fabulosa llibreria Negra y Criminal t'ofereix la possibilitat d'enviar-te'l dedicat per l'autor, el compres encantat.

LA ESTRATEGIA DEL PEQUINÉS - ALEXIS RAVELO: Perquè s'ha d'apostar per autors dels que només tens referències, perquè és novel.la negra, per la magnífica i cridanera portada seguint la línia editorial d'Alrevés. També encomanat a Negra y Criminal amb una magnífica dedicatòria.
 
L'ANY DE LA PLAGA - MARC PASTOR: Aquí faig una mica de trampa. El vaig comprar fa un parell de setmanes anant d'excursió a la llibreria Gigamesh. Després de Bioko tinc moltes ganes de llegir més coses de l'autor.






No hay comentarios:

Publicar un comentario