jueves, 14 de junio de 2012

PÀNIC, FORTALESA I CROISSANTS



La certesa absoluta arriba en un, dos segons, concretament mentre estires i estires i el braç no cedeix i només pots pensar: joder, joder... El notes, sents la seva presència i com t'envaeix des de la punta dels dits dels peus fins a l’arrel dels cabells mentre et deus estar tornant morat. I només penses: -que no se’m noti, que no se’m noti- però saps que està aquí, bèstia freda, perversa i insaciable.

Quan finalment li pots treure el  braç, ets conscient de que ja mana sobre tu; regeix tots els teus moviments i decisions. I en una guspira de lucidesa penses: tranquil, tranquil; un, dos, tres-  un, dos, tres; respira pausat respira pausat; ...que no se n’adoni. Li mires la cara i veus que encara no plora, està astorada però encara no ha començat. Bona senyal. Lluites contra ell per no descomposar-te i mantenir la rigidesa en els músculs de la cara i així transmetre la tranquil.litat necessària. Aquest és el moment, no deixis que creixi més aquest malparit, ara és quan ha de tornar a governar la teva voluntat.

Li mires la ma i el fred et devora. L’apretes contra tu i dissimuladament li mous els dits. Tot està bé, tot està enormement bé. Ara sí, plora i plora però no xiscla. Agafa’t a això i prem-la amb fermesa contra el teu pit mentre copses com la calor torna de cop al teu cos. Per un moment ets l’àngel que estén les seves ales embolcallant al veritable regal del cel.

Tot just un ensurt però ets conscient que tens un nou company de viatge. Ja sabies que no importa el que et pugui passar a tu, de fet mai no ha comptat gaire. Però ja li pots donar la benvinguda a aquest pànic fill de puta per tot el que li pugui passar a ella i en un moment saps que ja mai deixaràs de sentir la seva urpa glaçada expectant.


Aquesta cançó és per tu, petita meva.




Fumen es pescadors,

blanca es sa platja africana
i un tauronet petit
neda amb sa taurona mare.

Mamà, avui m’he clavat
un fil de coco dins un ull.
Mamà, qui som?,
es papà diu que som es seu tigreton.

Bamboo, ets tu,
aigua de fruites, tiramissú,
bamboo, ets tu ...

Criden es pescadors,
rotja es sa platja africana
i un tauronet petit
sopa amb son pare i sa mare.

Mamà, avui m’he clavat
un fil de coco dins un ull.
Mamà, que no,
es papà diu que som es seu airgam-boy.

Bamboo, ets tu,
canya de sucre, mousse de iogurt.
Bamboo, ets tu ...

Bamboo, ets tu,
aigua de fruites, tiramissú,
bamboo, ets tu ...

Bamboo, ets tu,
canya de sucre, mousse de iogurt.
Bamboo, ets tu ...



No hay comentarios:

Publicar un comentario